Uw dierbare is overleden. Wat nu ?

Een overlijden van een familielid, partner, ouder, dierbare of vriend schokt altijd en mogelijks bent u zelfs even het noorden kwijt.
Op zo’n moment is het belangrijk dat u wordt bijgestaan door iemand met kennis van zaken. Iemand waarop u echt kunt rekenen en die ook rekening houdt met de wensen van de overledene en van uzelf. Neem daarom gerust contact op met uitvaartverzorging Winkelmans voor vrijblijvende informatie. Wij geven u hier alvast een praktische leidraad mee, voor de eerste moeilijke momenten en de dagen / weken erna.

Zoals reeds vermeld roept het overlijden van een naaste heel wat emoties op en tegelijk moet u na het overlijden allerlei zaken regelen waar u op dat moment niet liever bij stilstaat.

Bel een arts.

In de eerste uren na het overlijden moet een arts het overlijden vaststellen. De arts stel een medisch attest van het overlijden op. Daarop wordt de datum en het uur van overlijden, en ook de doodsoorzaak vermeld.

Bel uitvaartverzorging Winkelmans.

Als de arts is langs geweest belt u ons op: 033 619 819.
Wij komen onmiddellijk ter plaatse en zorgen voor de overbrenging, de opbaring en bewaring van uw dierbare in ons mortuarium.

Ons team staat dag en nacht klaar voor u.

Joeri Winkelmans - Yana Eykmans - Chris Haest